Zajęcia na temat wypieku chleba – jak w nazwie – opowieści od ziaren aż po bochen chleba oraz warsztat kulinarny!
W zależności od święta – Boże Narodzenia lub Wielkanoc – głównym celem zajęć jest przedstawienie piękna polskich tradycji. Zajęcia zimowe łączone są z wypiekiem pierników.
„X kroków w głąb przyrody” to zajęcia o tematyce ekologicznej, które odbywają się na terenie Karczmy Taberska oraz w parku Dworu Kolesin.
Zajęcia sezonowe. Poznajemy tajniki jesieni, charakterystyczne rośliny, kolory i potrawy. Podczas zajęć odbywa się warsztat kulinarny „Deserek pod pierzynką”. Dzieci wyjeżdżają od nas z własnym wyrobem oraz piosenką o jesieni szumiącą w głowie 🙂
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.